Dakwerk op hoog niveau

EEN LEIEN DAK IS DUURZAAM EN GOED BESTAND TEGEN STORM EN WEERSINVLOEDEN. NATUURLEIEN BESTAAN UIT NATUURSTEEN.

Al eeuwenlang worden daken bedekt met natuurleien. Omdat elke natuursteen uit een ander gebied komt is het aanbod aan kleuren en vormen divers. Een natuurleien dak heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Natuurleien daken zijn zeer duurzaam.

De eigenschappen van een natuurleien dak zijn:

  • zeer lange levensduur
  • natuurlijke uitstraling
  • stormvast
  • weinig onderhoud nodig

Natuurleien dak repareren of vervangen? Uw natuurleien dak reinigen en ontmossen?

Naast het leggen van een natuurleien dak kunt u bij Dakdekkersbedrijf H.J. Slierings ook terecht voor het reinigen en ontmossen van het dakwerk. Door de natuureigenschappen van de natuurleien is het mogelijk dat de coating vanuit de fabriek wat slijt door de jaren heen, en het nodig is de natuurleien de reinigen en ontmossen. Hierbij wordt de mos en aanslag verwijderd en een nieuwe coating aangebracht. Uw prachtige natuurleien zijn dan weer als nieuw en kunnen er gegarandeerd weer heel wat jaren schoon tegenaan.

Informeer bij dakbedekkers H.J. Slierings naar de mogelijkheden voor leggen, reinigen en ontmossen. Zij helpen u, met al hun kennis en ervaring, bij de beste en meest voordelige opties.

Het werkgebied is Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Aerdenhout, Velserbroek en IJmuiden, maar ook hierbuiten.

Bekijk onze projecten van natuur leien daken

Wij nemen contact met u op
om een afspraak te maken.