Dakwerk op hoog niveau

Betrouwbaar, professioneel en transparant zinken dak dakkapel beplakken met bitumenbedrijf in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Aerdenhout, Velserbroek en IJmuiden en omstreken

H.J. Slierings werkt met gecertificeerde zinken dak dakkapel beplakken met bitumen specialisten in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Aerdenhout, Velserbroek en IJmuiden en omstreken. De prettige en klantgerichte manier van werken zorgt voor een grote en vaste klantenkring. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Er wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van A-kwaliteit, waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven aan uw dak.

Kennis en ervaring met Dakwerk

H.J. Slierings, zinken dak dakkapel beplakken met bitumenbedrijf werkzaam in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Aerdenhout, Velserbroek en IJmuiden, werd opgericht in 1992 en wordt sindsdien geleid door Henk en Yvonne Slierings. Inmiddels wordt er bij H.J. Slierings gewerkt met acht mannen en twee vrouwen. Al vanaf ruim vóór de start van het bedrijf is er zeer veel kennis en ervaring opgedaan in het zinken dak dakkapel beplakken met bitumen vak.

Gecertificeerd

Alle zinken dak dakkapel beplakken met bitumen medewerkers van H.J. Slierings zijn VCA opgeleid en hebben de dakdekkers opleiding voor gevorderden afgerond. Onze zinken dak dakkapel beplakken met bitumen medewerkers zijn klantgericht en vol enthousiasme. Zij leveren allen gegarandeerde kwaliteit en vakwerk.

Wij presenteren u vol trots méér dan 25 jaar ervaring

  • 10 jaar garantie
  • Heldere offerte
  • Persoonlijk advies op maat
  • Werkzaam volgens de zinken dak dakkapel beplakken met bitumen richtlijnen van Vebidak en VCA gecertificeerd
  • Regio Noord-Holland; Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Aerdenhout, Velserbroek en IJmuiden en omstreken

zinken dak dakkapel beplakken met bitumen Projecten

Wij nemen contact met u op
om een afspraak te maken.