Dakwerk op hoog niveau

UW DAK IS TOE AAN NIEUWE DAKBEDEKKING IN HAARLEM EN OMGEVING?
Wij geven u graag advies over de verschillende soorten APP dakbedekking!

Er bestaan verschillende soorten APP toplaag dakbedekkingen, wij proberen hier een globale uitleg te geven over de verschillen en waarop te letten bij het maken van uw keuze. Wij werken altijd met A-kwaliteit materialen. Wij geven altijd een eerlijk advies bij het opnemen van een offerte. We bespreken samen met u de mogelijkheden en uw wensen.

app-dakbedekking
app-dakbedekking-2

POLLROOF ONDERLAAG (VB460P60)

Deze onderlaag dient als brandlaag en wordt onder de bedekking aangebracht. Wanneer u kiest voor kale bedekking, zal deze onderlaag los gelegd worden. De kale toplaag wordt gebrand op de onderlaag en geballast met grind of daktegels.

Wanneer u kiest voor minerale toplaag, zal deze onderlaag vastgeschroefd worden.

KALE DAKBEDEKKING ALS TOPLAAG (470K14)

Kale dakbedekking zal, wanneer het niet goed is afgeschermd, wat sneller craquelé (haarscheurtjes) vertonen. Daarom bieden wij nooit alleen kale bedekking aan, maar altijd in combinatie met dakgrind (of daktegels) als ballastlaag en bescherming van de bedekking.

De onderlaag wordt los gelegd, de kale toplaag er vol op gebrand en geballast met dakgrind, het voordeel daarvan is dat de zon nooit bij de dakbedekking kan komen. Bovendien is het niet zichtbaar als er veel water op het dak blijft staan. Daar komt bij dat als er geen extra plafond is, er geen schroef- of nagelpunten zichtbaar zijn, omdat de onderlaag los ligt.

GEMINERALISEERDE DAKBEDEKKING ALS TOPLAAG (470K24)

De gemineraliseerde dakbedekking geeft een goede bescherming (UV bestendig) tegen het zonlicht. Deze bedekking wordt altijd op een onderlaag gebrand, dit kan de bestaande bedekking zijn of een Pollroof onderlaag (VB460P60).

U dient er wel rekening mee te houden, als er een nieuwe onderlaag aangebracht wordt, deze vastgezet moet worden, er is immers geen ballastlaag. Indien u geen extra plafond heeft, is het mogelijk dat er schroef- of nagelpunten zichtbaar kunnen zijn. Bij het opnemen van de offerte zal dit met u bekeken en overlegd worden.

Wij nemen contact met u op
om een afspraak te maken.