DAKDEKKERSBEDRIJF H.J. SLIERINGS HEEFT MÉÉR DAN 25 JAAR ERVARING MET DAKWERKEN; MET VERSCHILLENDE DAKBEDEKKINGEN VOOR VERSCHILLENDE DAKEN.

SPECIALISME: PLAT DAK

Bij aanleg, reparatie of vervanging van een plat dak moet de keuze gemaakt worden of de onderlaag van het dak nog voldoende is.

>> LEES VERDER

BITUMEN DAK

Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is een perfect materiaal om platte daken zoals aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken.

>> LEES VERDER

APP Dakbedekking

Er bestaan verschillende soorten APP toplaag dakbedekkingen. Wij werken altijd met A-kwaliteit materialen en geven eerlijk advies.

>> LEES VERDER

PANNEN DAK

Een pannendak bepaald het zicht van uw woning of gebouw. Een pannendak kiest u op uitstraling en kwaliteit. De hellingsgraad van het dak bepaald mede de keuze voor het soort pannendak.

>> LEES VERDER

SHINGLES DAK

Voor schuine daken met een helling van 15 graden of meer is een shingles dakbedekking mogelijk. Deze bitumen leien zijn zeer geschikt voor tuinhuisjes, afdakjes en stacaravans.

>> LEES VERDER

NATUURLEIEN DAKEN

Een leien dak is duurzaam en goed bestand tegen storm en weersinvloeden. Natuurleien bestaan uit natuursteen.

>> LEES VERDER

ZINKEN DAKEN

Zink is tijdloos en biedt kwaliteit. Met een zinken dak kiest u voor levenslange bescherming van uw gebouw.

>> LEES VERDER

DAKGOTEN

Er zijn veel verschillende soorten dakgoten, gemaakt van verschillende materialen. Een dakgoot van zink gaat zeer lang mee.

>> LEES VERDER