Dakwerk op hoog niveau

Betrouwbaar, professioneel en transparant dak en verbouwservicebedrijf in Noord Holland en omstreken

H.J. Slierings werkt met gecertificeerde dak en verbouwservice specialisten in Noord Holland en omstreken. De prettige en klantgerichte manier van werken zorgt voor een grote en vaste klantenkring. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Er wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van A-kwaliteit, waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven aan uw dak.

Kennis en ervaring met Dakwerk

H.J. Slierings, dak en verbouwservicebedrijf werkzaam in de regio Noord Holland, werd opgericht in 1992 en wordt sindsdien geleid door Henk en Yvonne Slierings. Inmiddels wordt er bij H.J. Slierings gewerkt met acht mannen en twee vrouwen. Al vanaf ruim vóór de start van het bedrijf is er zeer veel kennis en ervaring opgedaan in het dak en verbouwservice vak.

Gecertificeerd

Alle dak en verbouwservice medewerkers van H.J. Slierings zijn VCA opgeleid en hebben de dakdekkers opleiding voor gevorderden afgerond. Onze dak en verbouwservice medewerkers zijn klantgericht en vol enthousiasme. Zij leveren allen gegarandeerde kwaliteit en vakwerk.

Wij presenteren u vol trots méér dan 25 jaar ervaring

  • 10 jaar garantie
  • Heldere offerte
  • Persoonlijk advies op maat
  • Werkzaam volgens de dak en verbouwservice richtlijnen van Vebidak en VCA gecertificeerd
  • Regio Noord-Holland; Noord Holland en omstreken

dak en verbouwservice Projecten

Wij nemen contact met u op
om een afspraak te maken.