Dakwerk op hoog niveau

NAAST ONDERHOUD AAN UW DAK IS HET OOK ZEKER BELANGRIJK OM UW DAKGOTEN IN DE GATEN TE HOUDEN.

Er zijn veel verschillende soorten dakgoten, gemaakt van verschillende materialen. Een dakgoot van zink vergt een specifieke kennis van gecertificeerde dakdekkers.

Wat zijn de specialisaties van H.J. Slierings?

Een reparatie aan een bestaande dakgoot is niet altijd eenvoudig. Soms is de plek moeilijk te bereiken of is de hemelwaterafvoer op een onbekende plek verstopt.
Bij de oplossing voor een dakgoot/ regenpijp is een passend advies soms noodzakelijk. Problemen met de hemelwaterafvoer is natuurlijk voor geen enkele woning of gebouw wenselijk!

 

Uw dakgoot monteren? Uw dakgoot vervangen of onderhouden?

Een spoed reparatie of vervanging van de dakgoot is geen enkel probleem. Dakdekkersbedrijf H.J. Slierings heeft de ervaring en kennis van soorten materialen in huis om u direct te helpen! Lekkage, waterschade, onderhoud of schoonmaken van de dakgoot en regenpijp, allemaal zeer bekend terein. Ook over verstoppingen in uw regenpijp krijgt u uiteraard goed advies.

Het werkgebied is Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Spaarndam, Haarlemmerliede, Aerdenhout, Velserbroek en IJmuiden, maar ook hierbuiten.

Bekijk zinken dakgoten en regenpijpen

Wij nemen contact met u op
om een afspraak te maken.