Dakwerk op hoog niveau

Betrouwbaar, professioneel en transparant randstroken of randafwerkingbedrijf in Noord-Holland en omstreken

H.J. Slierings werkt met gecertificeerde randstroken of randafwerking specialisten in Noord-Holland en omstreken. De prettige en klantgerichte manier van werken zorgt voor een grote en vaste klantenkring. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Er wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van A-kwaliteit, waardoor u gegarandeerd vele jaren plezier zult beleven aan uw dak.

Kennis en ervaring met Dakwerk

H.J. Slierings, randstroken of randafwerkingbedrijf werkzaam in de regio Noord-Holland, werd opgericht in 1992 en wordt sindsdien geleid door Henk en Yvonne Slierings. Inmiddels wordt er bij H.J. Slierings gewerkt met acht mannen en twee vrouwen. Al vanaf ruim vóór de start van het bedrijf is er zeer veel kennis en ervaring opgedaan in het randstroken of randafwerking vak.

Gecertificeerd

Alle randstroken of randafwerking medewerkers van H.J. Slierings zijn VCA opgeleid en hebben de dakdekkers opleiding voor gevorderden afgerond. Onze randstroken of randafwerking medewerkers zijn klantgericht en vol enthousiasme. Zij leveren allen gegarandeerde kwaliteit en vakwerk.

Wij presenteren u vol trots méér dan 25 jaar ervaring

  • 10 jaar garantie
  • Heldere offerte
  • Persoonlijk advies op maat
  • Werkzaam volgens de randstroken of randafwerking richtlijnen van Vebidak en VCA gecertificeerd
  • Regio Noord-Holland; Noord-Holland en omstreken

randstroken of randafwerking Projecten

Wij nemen contact met u op
om een afspraak te maken.